Aanmelden voor Mont Ventoux

maandag 29 januari 2018 van 19:00 tot 20:30€ 0,00

Meer informatie...

Een mooie beleving die óók nog geld oplevert voor onderzoek en begeleiding bij kanker? Dat gebeurt bij het beklimmen van de Franse ‘kale berg’ de Mont Ventoux.
De Stichting Grootverzettegenkanker organiseert eens per jaar dat wandelaars, hardlopers, fietsers en handbikers samen of individueel de berg opgaan. Een pittige tocht die symbool staat voor het zware proces dat mensen met kanker én hun naasten doormaken.

In 2016 namen meerdere teams voor IntermeZZo deel en dat willen we in 2018 op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus weer realiseren. Op de eerste dag gaan de wandelaars en hardlopers de berg op. Op dag twee gaan de fietsers en handbikers de uitdaging aan.
Een team kan bestaan uit vrijwilligers en relaties van IntermeZZo, maar zeker ook gasten en/of hun familie en vrienden. Ook mensen die vanuit bedrijf of school een team willen vormen voor IntermeZZo, zijn van harte welkom.

Informatiebijeenkomst op 29 januari 2018
Iets voor jou, alleen of samen met naasten, collega’s of vrienden? Of voor iemand in je omgeving?
Op maandag 29 januari 2018 van 19.30 tot 21.00 geven we informatie en inventariseren we wat de mogelijkheden zijn. Deelname aan de informatiebijeenkomst verplicht je nog tot niets.

Uw gegevens

Hoeveel extra personen wilt u meenemen naar deze activiteit (exclusief uzelf):

Uw adres

Klik op Verder om uw gegevens te bevestigen.